ÄR NI ETT GÄNG SOM TILLSAMMANS VILL DANSA?

KF Mullberget är en bred förening, som gärna vill skapa möjligheter för alla möjliga kulturformer att vistas i huset. Så även dans - så klart.
Precis som all övrig verksamhet så baseras och drivs den framåt av de aktiva medlemmarna. Varför just musik är den största delen av verksamheten idag - eftersom medlemsbasen alltid varit stark. Just dans öppnade Mullberget upp dörren för egentligen den stund som förfrågan kom in. I vår multilokal så finns det en stor väggspegel ämnad just för att kunna dansa framför. Det är dessutom en stor lokal med bra yta - perfekt för grupper av dansare.

Föreningskontoret ger support med lokalen och skötseln av den med dess utrustning. Samtidigt som ni som medlemmar då svarar för innehållet.
Eftersom föreningen är så bred och beblandar sig med många kulturuttryck, så finns det till och med ibland en möjlighet att bjuda in till workshop eller annat. Och så klart finns det alltid möjlighet till att uppträda - precis som för andra medlemmar i huset. På Trästockfestivalen i första hand men också på de kvällar som föreningen anordnar framträdanden.

Vi vill gärna ha mer dansare i huset, eftersom att vi just i detta nu också samarbetar om lokalen med Skellefteå dans & balettförening.
Är du en fri aktör som dansar, så är vår lokal ett bra komplement till ordinarie dansverksamhet i Skellefteå kommun. Speciellt om du är ungdom och behöver tillgång till en billig lokal!

Har du funderingar eller önskar bli medlem - skicka till info@mullberget.se