PROL7220.JPG

FÖR DIG SOM ÄR EN SJÄLVSTÄNDIG FILM- ELLER FOTOSKAPARE!

Mullberget inredde 2016 vår multilokal med film- och fotoutrustning. Så att du som är intresserad kan ges plats och möjlighet att kreera mera.
Ifall du är intresserad av att skapa film eller på annat sätt nyttja det som finns på plats, hör av dig! För närvarande så har vi tyvärr ingen cirkelledare som kan handleda nybörjare. Men hoppas så klart att vi ska hitta någon och kunna bjuda in till uppstarts-workshops. Det finns kamerautrustning, green screen, belysning och ytorna för att göra ALLT MÖJLIGT FANTASTISKT.

SÅ, om du går i skapar-tankar så bollar vi gärna idéer med dig! Vi har bland annat haft goda samarbeten med Film i Västerbotten, som var en av pusselbitarna till att faktiskt göra denna satsning möjlig. De brukar bland annat delta på Trästockfestivalen när vi arrangerar filmfestival. OCH, vi vet att de finns som support ifall enskilda, fria aktörer behöver stöd till kortfilmsprojekt eller liknande.
Summa summarum så är vi en bra uppstart och bollplank för filmens möjligheter i Skellefteå kommun. Med kontakter bland lokala och regionala skapare.

Hör av dig till oss om du har frågor eller önskar bli medlem och ta del utav det vi kan erbjuda idag : info@mullberget.se