Back to All Events

CAFÉ ADVENT - ANDRA ADVENT

Andra advent ser ut att bjuda upp till otroligt fin julstämning den med! 

Akter som spelar:

- - - - - Kristian Anttila  - - - - - 
"De avskalade konserterna ger en ny sida av Anttila – friare och mer berättande. Där hans kollegor skalar upp med större ljudbilder och större produktioner, letar han, sin vana trogen, sig åt andra hållet och tittar på låtarna och artistskapets kärnor."

Kristian Anttila är duktig på att åka ut på sina turnéer till orter som inte får så många besök av popartister, och därmed distanseras från den svenska livemusikscenen. Att han ger sig an att ta sig till de orterna uppskattas, och det tycker vi är värt att uppmärksamma!

Han har även samarbetat med ett gäng artister och band som ni kanske känner igen: Olle Ljungström, Sylvia Vrethammar, Sofia Jannok, The Ark, Broder Daniel m.fl.


- - - - - Fanny Lundmark - - - - -
"Vad som skiljer hennes musik från det typiska singer-songwriter facket är gitarren som inte används för att bära upp sången, utan som en helt egen aspekt. Gitarrspelandet är en stor del av musiken, vilket får fängslande texter att blandas med intressanta och spännande melodier som tillsammans skapar någonting du inte väntat dig."

Fanny spelar huvudsakligen egenskriven musik och får under söndagen komp av Lina Eriksson (Prospekt Mira, Call Milton m.m.) på bas och körsång.

VI SES PÅ SÖNDAG! 

Så här mysigt såg det ut den första advent, gör er redo för ännu mer julfika och mys! 

Så här mysigt såg det ut den första advent, gör er redo för ännu mer julfika och mys!