Back to All Events

CAFÉ ADVENT - TREDJE ADVENT

SISTA RYCKET INNAN JUL!
På söndag ses vi igen för den tredje och för det här året, sista adventspelningen. Arrangörsgruppen har velat fram och tillbaka om det här med att köra den fjärde advent på julafton men insåg till slut att det kan bli tufft att locka er besökare... Har vi tur så får vi se en spelning under den sista veckan men det återstår att se! 

Vi kan lova julstämning på hög nivå i vårt lilla café, ni som varit där vet hur mysigt det blir av glöggens doft, saffran, värmande ljus och musik. ULTIMATA julhänget. 
UNDERHÅLLNING FÖR KVÄLLEN NEDAN

 - - - - MAJA STENBERG & HJALMAR SJÖDIN - - - - 
”På söndag stämmer jag och min gode vän Hjalmar Sjödin upp för en kväll med ypperligt musikmys i sann cover-anda. Förvänta er tolkningar av allt från stämningsfulla jullåtar av Eartha Kitt och Donny Hathaway, till ”året-runt” godingar av Slash och Adele. Med andra ord, man vet aldrig riktigt vad som hittas på. Kalla det identitetskris eller ren flexibilitet och variation, det är upp till er.”

 - - - - NAGOON - - - - 
Det där ganska nya bandet baserat i Norrbotten med låtar som redan nått ut till recensenter som vi tycker om! Folkpop som vi ser framemot att del utav i caféet i en liten mindre sättning och så klart, lite mer akustiskt. 
Lyssna mer på bandet HÄR: https://open.spotify.com/artist/5FnZBBdFz1Fp9NngsZZhGZ

"Det här är ljuvlig lägereldsfolkpop med mycket banjo och flanell. Låter som ett norrländskt Grizzly Bear ungefär"
-HYMN

“Arnemark är en filmisk och suggestiv låt, som skulle passa i inledningen av vilken norrbottensproducerad film som helst där man flyger in över grantoppar, myrmark och fjäll”
-P4 Norrbotten


GRATIS entré, öppet för alla med start 19:00. VI SES DÄR! 

cafe advent.jpg
Bild från första advent när kvällen bara börjat! 

Bild från första advent när kvällen bara börjat! 

Later Event: February 23
DISCO med KLUBN