Back to All Events

MUSIKBRUKETS AVSLUTNINGSKONSERT!

  • Kulturföreningen Mullberget Mullbergsvägen 1 931 27 Skellefteå Sweden (map)

Dags för den senaste gruppens deltagare i Musikbruket att ställa sig på scenen! Torsdag 1/3 med start klockan 19:00 bjuds släktingar, vänner, föreningsmedlemmar och allmänheten in till att ta del utav deras debut på en riktig scen. 

Projektet Musikbruket har pågått sedan i november då ungdomar mellan 13-16 år har träffa en äldre föreningsmedlem ungefär en gång i veckan för att prova på hur det är att spela i band. Kulmineringen och avslutningen av detta faller sig naturligt till att bli ett uppträdande. Någonting som föreningen hoppas bidrar till att dessa deltagare och andra unga inspireras till att fortsätta med musik (kanske också i just vår förening)!

Ta med dig någon i armkrok och kom till Mullberget denna kväll så stöttar vi inte bara dessa unga men kanske också får ta del utav framtidens stjärnor!! 

GRATIS ENTRÉ - ALLA VÄLKOMNA

 

Musikbruekt bild.jpg