Back to All Events

GARLAND - Workshop & Konsert

  • Kulturföreningen Mullberget Mullbergsvägen Skellefteå, Västerbottens län Sweden (map)

Äntligen är det dags för dig som intresserar sig av livelooping och dess alla funktioner att pallra dig till Mullberget. Det är både spännande, vackert och någonting som du mest troligt aldrig sett förut. 
På dagen har vi workshop i just livelooping tillsammans med Garland. Se till att anmäla intresse till info@mullberget.se, begränsat antal platser! 

Starttid konsert: 19:00
Starttid workshop: 14:00

KOSTNADSFRI Workshop och konsert, så se till att definitivt inte missa detta. 

OM GARLAND: 
Garland är en multi-instrumentalist, live-loopartist och singer-songwriter från Stockholm. Ett musikprojekt på väg att ta form, där röst, instrument och digitala verktyg organiskt sammanfogas till en kalejdoskopisk helhet. Musiken präglas av både loop-ekvilibrism och ett fantastiskt låtskrivande. Hennes flyhänta, intrikata arrangemang bygger på starka melodier som bubblar av känslor. En förtrollande liveakt som för tankarna till Kate Bush, Andrew Bird och Björk.

Med en bakgrund inom såväl klassisk musik som i electronicabandet Tikkle Me (viola/kör) har Garland en bred bas för sitt utforskande av mötespunkten mellan akustiskt och digitalt. Debutsingeln “Antarctica” är planerad till våren 2018.

Facebook: www.facebook.com/GarlandSE
Soundcloud: garlandgarland
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCc9teNTToXf3-o7kXj_jRaQ 
Live (low-res video):
https://www.youtube.com/watch?v=5R6TvmAauoo 


Lokalen är tillgänglighetsanpassad, meddela arrangör på plats vid assistans.

garland.png