Back to All Events

Story - LAB

  • KF Mullberget Mullbergsvägen 1 931 37 Skellefteå (map)

Hur kan muntligt berättande samverka med andra konstformer?

Är du nyfiken på muntligt berättande? Utövar du någon konstform? Är du sugen på att utveckla ditt eget kreativa skapande med hjälp av muntligt berättande och/eller vill du få tips och idéer på hur du kan samverka med andra konstutövare?

Då är denna workshop något för dig! Under ledning av Torgrim Mellum Stene, som återvänder till Mullberget, så får du undersöka och experimentera tillsammans med andra hur muntligt berättande kan samverka på olika sätt. 

Du behöver inte förbereda dig på något annat sätt än att ta med din NYFIKENHET! 


Torgrim Mellum Stene
Är en norsk berättarkonstnär som ofta samarbetar med andra konstnärsgrupper i sina föreställningar. Han är en del av den trilaterala berättartrion 3Troubadours som under Berättarfestivalen är aktuella med sin senaste berättarföreställning Roots. Han har även stått för regin för Musikteater Unnas Kallocain som även den gästar festivalen och där teater kombineras med Heavy metal. 

Plats: Kulturföreningen Mullberget. Konsertlokalen.
Tid & Datum: Lördag 19/10 kl. 11-13
Kostnad: Gratis!
Anmäl dig i god tid till: agnes.lundmark@mullberget.se
För: Dig som är 16 år och uppåt, oavsett tidigare erfarenheter och kunskaper.
Tillgänglighet: Workshopen hålls på entréplan sett från KF Mullbergets baksida. Konsterlokalen ligger på samma våning och är med andra ord tillgänglig för rullstolsbundna. 


Samma vecka så agerar KF Mullberget också arrangör för Torgrim Mellum Stenes föreställning, ”So you want to be a hero” - se till att inte missa den!

Torgrim Mellum Stene

Torgrim Mellum Stene

Läs mer om Berättarfestivalen och dess fullständiga program HÄR-HÄR-HÄREarlier Event: October 17
So you want to be a hero?