PROL7344.JPG

DET ÄR COOLT ATT KÖRA LIVELJUS PÅ KONSERT - DESSUTOM ÄR MÖJLIGHETERNA ENORMA I SKELLEFTEÅ!

KF Mullberget är den enda aktören i Skellefteå som kan möjliggöra upplärning för dig intresserad av teknik som bokstavligen talat inte kostar mer än ett medlemskap. Eftersom att vi som ideell förening förvaltar utrustning, lokal och till och med arrangerar spelningar och föreställningar - så är verkligen tillfällena unika och många!

Om du har det minsta intresset av hur det egentligen funkar att vara ljudtekniker, att stå bakom ett mixerbord, rigga micar, sätta upp PA (Ja, vad är ens ett PA?) eller få ström till det hela - så finns det bara ett mekka för det i Skellefteå
Har du någon gång varit på en konsert i Mullberget konsertlokal, eller ett annat arrangemang som Mullberget arrangerat - så vet du vad ljuset kan göra för upplevelsen. Om du har det minsta intresset av hur det egentligen funkar att blinka liveljus som ljustekniker, att stå bakom ett ljusbord, sätta upp tunga lampor, koppla, programmera eller få rökmaskinen att funka - så finns det bara ett mekka för det i Skellefteå.
Det mekkat är så klart Kulturföreningen Mullberget.

Vi öppnar upp dörrarna och lära upp dig som är nyfiken. Och mer än så behöver du faktiskt inte ta med dig.
Helst av allt så ska du sätta dig in i teknikupplevelsen så pass så att du är beredd att jobba för föreningens räkning. Både på egna som externa arrangemang. Men mest av allt så ska du så klart tycka att det är så otroligt kul att ta del av en helt ny värld, att du aldrig vill lämna konsertlokalen.

Vi erbjuder utbildningar, tillgång till utrustning och vidare erfarenhet som till och med leder dig in i arbetslivet - om du vill. De flesta tekniker som är verksamma under ett år skapar tillsammans all teknik till en av scenerna på vår egen festival, Trästockfestivalen. Senast 2019 var det till scenen “Växthuset”, nästan alla år innan dess till “Hallen”.

Har du mer funderingar gällande detta och ifall du är peppad på att bli medlem, skicka ett mejl till: info@mullberget.se