EXTRA INFO TILL DIG SOM ÄR MUSIKINTRESSERAD
Kulturföreningen Mullberget är en ideell kulturförening i Skellefteå med cirka 200 aktiva medlemmar som startades 2011. Men föreningen har en mycket längre historia bakom sig än så. I början på 80-talet bildades Musikfabriken och Skellefteå Musikförening, båda med syftet att erbjuda replokaler och verka för det lokala musiklivet. Under våren 2011 gick dessa föreningar ihop för att bilda Kulturföreningen Mullberget.

På Mullberget finns 16 replokaler, 3 inspelningsstudios, DJ-utrustning och konsertlokal som alla är ämnade för musikutövande!

Som medlem i föreningen kan du syssla med lite olika kulturuttryck. Men för dig som vill spela musik så kan vi förklara mer om hur det funkar och vad vi kan hjälpa dig med.
För de flesta medlemmarna så är syftet med att vara medlem i KF Mullberget att just ha tillgång till en replokal. En replokal som delas med andra grupper där du kan känna dig hemma med eget inredda ytor och instrument. Du skapar dina egna förutsättningar och så kan vi oftast hjälpa till med det praktiska.

Så vad som egentligen är unikt med just vår förening, är just att det ryms så mycket under ett och samma tak.

Utöver att du repar i replokalen så kan du mötas med de över 200 medlemmarna som antingen delar eller hatar din musiksmak. Som förmodligen kommer att stå bredvid dig på medlemsaktiviteten och som du senare arrangerar en spelning med - i föreningens konsertlokal. Vi har otroligt bra förutsättningar för livemusik med egen teknik, lokal och personal. Vi gör det så enkelt som möjligt att arrangera och har dessutom några aktiva personer som gärna hjälper till med att driva det framåt.

Mullberget är utöver detta också arrangör för Sveriges bästa gratisfestival. Varje sommar får du visa prov på föreningens arbete under året. Det innefattar alltifrån att bygga scener, dekorera området och planera transporter, till det goda värdskap som festivalen är känd för runtom i Sverige.
På Trästockfestivalen får du som aktiv chansen att stå på en professionell scen för första gången. Vi ger unga förtroende, tillit och utbildning för livet. Någonting som KF Mullberget är extra stolt över. 

Vill du komma i kontakt med föreningen och är intresserad av ett medlemskap?
Mejla: info@mullberget.se
Eller anmäl dig direkt i kontaktformuläret på hemsidan.