Mullberget på Berättarfestivalen!

I vanlig ordning så är vi en av de stolta arrangörerna som deltar under årets Berättarfestival!

Ett samarbete som pågått i många år med Skelleftebygdens berättarförening. Vi har genomfört kvällar fyllda med ungdomars berättelser, musikinslag, stand up och workshops genom åren. I år så bjuder vi in till föreställning och workshop hos oss på Mullberget.
Föreställningen riktar sig väl till ungdomar i gymnasieålder men också till äldre. Workshopen hoppas vi att du som ser föreställningen ska inspireras av att delta i. Men den är egentligen till för vem som helst, oavsett hur mycket erfarenhet en har av berättande. För helst av allt vill Torgrim Mellum Stene, som leder alltihop, se MASSOR utav kulturuttryck. Musiker, dansare, poeter och så mer - så att workshopen verkligen blir till ett “LAB”.

Se till att boka upp datumen redan nu och anmäl dig gärna till “Story - LAB”, platserna fylls rätt så snabbt!

Facebook - eventet - Klicka i att du kommer!

Torsdagen den 17/10 - So you want to be a hero?

“En heroisk avatar i en mytisk dataspelvärld.
En tonårspojke med en brinnande önskan om att rädda världen.
En man som försöker att göra en föreställning men måste avbryta för att han möter sig själv.
Med sitt eget liv som prisma delar Torgrim Mellum Stene med sig av en uppriktig och underfundig berättarföreställning om medvetenhet, tillhörighet och en strävan efter det sanna jaget. Verklighetens Torgrim och hans virtuella alter ego Gloriana går sida vid sida i kärlek och strid mot troll, demoner och spegelbilder.

I bakgrunden finns hela tiden frågan - Vad menas egentligen med att vara en hjälte?”

Läs mer i det separata eventet - LÄNK HÄR

Affisch för "Story - LAB”

Affisch för "Story - LAB”

Lördagen den 19/10 - Story - LAB
Är du nyfiken på muntligt berättande? Utövar du någon konstform? Är du sugen på att utveckla ditt eget kreativa skapande med hjälp av muntligt berättande och/eller vill du få tips och idéer på hur du kan samverka med andra konstutövare?

Då är denna workshop något för dig! Under ledning av Torgrim Mellum Stene, som återvänder till Mullberget, så får du undersöka och experimentera tillsammans med andra hur muntligt berättande kan samverka på olika sätt. 

Du behöver inte förbereda dig på något annat sätt än att ta med din NYFIKENHET! 

Läs mer i det separata eventet - LÄNK HÄR