Trästockförfesten 2018!

Dags att peppa inför Trästockfestivalen med den traditionsenliga Trästockförfesten. Denna gång ställer sig Broder John och Blenda på scenen och kommer att leverera ett GRYMT dansgolv!

Alla från 18 år och uppåt är välkomna till klubb V 15/6. Klubben håller öppet precis som vanligt (men för sista helgen i sommar). Vi fyller övervåningen med Trästockpepp. Missa ej! 

Biljettpris: 100kr (förköp via Keyflow: https://www.keyflow.com/events/54306/skelleftea/klubb-v/trastockforfesten-2018-18)

- BRODER JOHN - 
Broder John släppte sent 2016 debuten Cool och etablerade sig direkt som en av Sveriges intressantaste hiphop-akter. Albumet fick lovord från bland annat PSL, Gaffa och Festivalrykten och singeln Vem är du blev en av årets mest delade premiärer på P3. Med albumet blev vi presenterade för en konceptuell resa genom ett tonårsliv, beskrivet med ett ordtrolleri utan dess like över lika unika produktioner. Skivan skiftar skickligt mellan små och stora känslor, går från lekfullhet till gravallvar medan den hanterar och berättar om klassisk snubbkultur. Nu kommer Broder John för första gången till Skellefteå efter en vinter och vår av hyllade spelningar med ★★★★★☆ av Gaffa och 8/10 av Festivalrykten, som även skriver "Det är rakt igenom ett überproffsigt framträdande.". Samma tidning utnämnde dessutom plattan till en av 2016 års bästa släpp.

Storspovsmånadssläppet "21 g (herregud)" tillsammans med Nebay Meles blev direkt placerad på både Gaffa och Nöjesguidens "bäst just nu"-listor och snart väntar singelsläpp med Ayla. Broder John jobbar just nu för fullt på sin andra platta, men gör en exklusiv Norrlandsspelning på Trästocks förfest den 15 juni.

Lyssna här: https://open.spotify.com/artist/66iUd3sGrtkATTS7FHWPe4

32984782_10155659293021158_9012111705190170624_n.jpg

- - BLENDA - - 
Musikaliska alfahonan Blend är en stockholmsbaserad artist som lyssnar blint till sitt alter ego Puncahonta. Total auktoritet möter total vibe eller som hon själv beskriver sig “A superhero on a mission”. Element av jazz, afrobeat & gospel gifter sig med avant garde-soundet från producent kollektivet Edgeolog i en hänsynslös & in-your-face take på modern popmusik.

Debutsingeln från Blend heter Chil och är en rå mix av trap & RnB med stråk av skör melodiös pop.
Influerad av artister som Jill Scott, Erykah Badu och Beyoncé visar Blend ett brett spektra av artistiskt uttryck som ryms i denna tre minuter långa debut. “Att ta vara på min stora röst och personlighet har alltid varit viktigast i min musik. Uppfattas det starkt, direkt och stökigt - bra.” Genom att förlita sig på intuition och magkänsla fastnar Blend sällan i genrer utan öppnar ständigt upp för en lekfull artistisk frihet, en välkomnad injektion på marknaden.
“I mitt team är jag alltid prio ett”

LYSSNA HÄR: 
 

1-Blenda25399-1.jpg
Source: https://www.facebook.com/events/5872344449...