8 bitars och Metal till Game Over! 

Vi är så glada att kunna presentera tre akter som alla representerar en rätt så säregen stil. Och samtliga faller in i vår, om vi får säga det själva, genialiska idé att slå ihop spelkulturen på en helkväll med livemusik. Det blir tv-spelsmetal, heavy metal och rå, smutsig hårdrock. 

Visst blir ni också peppade på att välkomna MACHINAE SUPREMACY, NEKROMANT och PARADOLIA på scenen? 

Endast TVÅ (2!!) månader kvar, visst ses vi? 

machinae.png


MACHINAE SUPREMACY

Det finns en stor skillnad mellan TV-spelsinspirerad metal och egentlig TV-spelsmetal. Machinae Supremacy visar klart och tydligt skillnaden, och äger titeln med sin 8-bitars power metal, ett unikt sound som låter som det kunde ha varit ett symfonisk remake av soundtracket från ditt favorit-Nintendospel. Metal Hammer UK kallar Machinae Supremacy "ett av vår tids mest intressanta band”.

Efter att ha släppt två skivor på egen hand och därefter fem album genom Universal-ägda metal-bolaget Spinefarm Records, har Machinae Supremacy åter tagit kontrollen själva och gav 2017 ut “Into The Night World” genom egna bolaget Hubnester Records, i samproduktion med BD Pop.

Machinae Supremacy har hållit igång även utanför den typiska cykeln av albumsläpp och turnéer. Bandet har framfört låtar från Final Fantasy tillsammans med Kungliga Filharmonikerna i Stockholm, deltagit i officiella Ishockey VM TV-reklamen, och producerade original-soundtracket till TV-spelet Giana Sisters: Twisted Dreams tillsammans med TV-spelmusiklegenden Chris Hülsbeck.
www.machinaesupremacy.com

www.facebook.com/machinaesupremacy

www.youtube.com/user/MachinaeSupremacy

http://instagram.com/machinaesupremacy

https://open.spotify.com/artist/6cmp7ut7okJAgJOSaMAVf3

Nekromant 

Nekromant, en gång beskrivna som ”the Black 70s Heavy Proto Metal Stoner Blues Doom Demons from Vänersbörg", är en heavy metal trio som de senaste åren gjort sig ett namn i underjorden genom sin råa och ärliga version på musiken de älskar.
Med två skivor, spelningar på bland annat Sweden Rock och flertalet Europaturnéer i bagaget, släpptes det ack så viktiga tredje alstret ”The Nekromant Lives” i oktober 2018 på amerikanska Ripple Music. Skivan har mottagits med öppna armar, både från det mer inbitna Heavy Metal-folket och den modernare stoner/doom-scenen, och Nekromant fortsätter att bära fanan mycket högt för enkel, gammaldags hårdrock.

https://www.facebook.com/Nekromantband/

https://open.spotify.com/artist/0s0G7PtfWssAlO5uv9TQkp?si=C8tOXqs-TC-l_cHxSlTmIg

https://www.youtube.com/watch?v=m0jGP22kXdw&t=1944s

https://www.youtube.com/watch?v=fNGODNo2P9g

nekromant header .png


PARADOLIA

Paradolia (Svensk Prog/Metal/Optiska Ljudillusioner):

paradolia header .png

Du kommer att fråga dig själv mer än en gång om upplevelsen är verklig. Tunga riff, unika melodier, den perfekta blandningen av rå, smutsig hårdrock och vackra lyriska låtar. Deras musik ger en känsla som känns som en dröm. Du kan se det, men du kan inte ta det.

https://www.youtube.com/watch?v=P4zj6Tt2OU4"