ImPrint - Helkväll på Mullberget tillsammans med Berättarfestivalen!

- En kväll med blandade uttryck som gör avtryck. Musik, nycirkus och berättande.

Berättarfestivalen firar 10 år och arrangerar tillsammans med KF Mullberget en helkväll på Mullberget! På scenen ställer sig akter från hela Sverige. De alla har gemensamt att de serverar en massa intryck för dig som besökare att insupa och ta del utav. Livsberättelser, texter om aktuella ämnen, rörelser som förkroppsligar känslorna och toner som ljuder på det sätt som griper tag i en.
Det är en härlig blandning akter som tillsammans kommer lämna dig med många berikande intryck.

Vi välkomnar Barnet, Kajsa Bohlin, Francesca Vincentie och Fanny Lundmark upp på scenen.
-Gratis för dig som besökare!!
-Fika till försäljning (självkostnadspris)
-Programstart 18:30
-Mullberget håller öppet lokalerna denna kväll mellan 18:00-22:00

PS. Kom ihåg att vi inte kan ta in obegränsat med besökare, max är 150 personer så kom i tid ifall du vill vara säker på en plats!!

berättarfestivalen banner .png

- - - - AKTER UNDER KVÄLLEN - - - -

BARNET

Barnet är en trio från Umeå och Österlen som gör elektronisk experimentell-pop med texter som bland annat handlar om läxor, önskelistor och vargar. Av HYMN har Barnets musik beskrivits som ”…underfundiga popmelodier med diskbänksrealistiska titlar som ”Tavlan”, ”Löken” och ”Skotern”. Fantastiskt!”. I gruppen finns Frida Johansson, Love Kjellsson och Linnea Nilsson vilka tidigare gjort musik ihop i band som Väärt och Kraja. 2017 släpptes EPn "min systers hund", bland annat uppmärksammad för den svenska tolkningen av Twin Peaks-temat. Under 2018 är Barnet aktuella med sitt debutalbum.https://open.spotify.com/artist/7uAq9aTeQN8u8CmpEVCC2M

KAJSA BOHLIN
Akrobat, performanceartist och poet. Utbildad på Dans och Cirkushögskolan i Stockholm. Hon upptäcktes redan som 8-åring av den legendariske cirkusartisten "Reino" och har hela världen som arbetsfält. Såväl som att göra egna föreställningar har hon jobbat med bl.a Cirk La Putyka, Seven Fingers, Cirkus Cirkör, och inte minst på Göteborgs Stadsteater. 2005 började hon tävla i poetry slam, skrivandet har sedan dess varit en stor del av hennes liv, och 2016 skrev hon text-manus till cirkus Cirkörs jubileumsföreställning ”Borders”. Hon älskar att jobba med humor, har ett konstant behov att skapa och en passion för slumpmässig absurditet.
http://kajsabohlin.com/

FRANCESCA VINCENTIE
"MANIFESTERA DITT URSPRUNG." Ett dokumentärt musikprojekt som bottnar i berättelser från Java, Västerbotten & Lappland, av och med Francesca Vincentie.

"Du är en fågel, ung och vaken. Du är gul och blå. Du är röd och du är vit. Du har flugit över tiotusentals ögrupper, över stora öppna hav. Korsat djupa gruvor, tät regnskog, brusande älvar, vilande vulkaner & höga fjäll.Du har bevittnat krig & flykt. Midnattsol och tyfoner. Malmfält & ristrappor.Du har landat och vilat dina vingar, tittat och försökt förstå

-Hur allt hänger ihop och får plats i en och samma kropp. Du sjunger på olika sånger, från olika platser och ditt hjärta är fyllt av alla melodier. Du vill nu sjunga ut, berätta vad du sett och aldrig glömma ur vad du är sprungen".

FANNY LUNDMARK

Kf Mullbergets egna medlem och stolthet som musiker ställer sig på scenen för att framträda med sitt egna material. Sedan Fanny började sin resa som låtskrivare så har hon utvecklats starkt med både sitt gitarrspel och i sin sångteknik.
Kraftfullt, underhållande, väldigt lyssningsvänligt och helt fantastiskt bra rockinfluerade låtar kommer hon att bjuda på. Låtar som tillsammans med gitarren fått ta sin tid att formas. Hon inleder kvällen med stora kliv.
https://soundcloud.com/search?q=fanny%20lundmark

Berättarfest. affisch kopiera JPG.jpg

Läs mer om denna kväll samt ta del utav fler programpunkter:
www.berattarfestivalen.se

- KF Mullberget som organisation jobbar för att erbjuda tillgänglig kultur för alla. Lokalerna är anpassade även för de med rullstol, meddela personalen på plats så visar de vägen. Denna kväll har också sittande publik och behöver en sitta nära scenen pga t.ex. hörsel- eller synnedsättning, skicka ett mejl till info@mullberget.se så kan vi reservera plats åt er -

Kontaktuppgifter till spelställe: info@mullberget.se / 0910-18333

Source: http://facebook.com/mullberget.se