Trästockfestivalen 2017 - Lulestassteater.

Trästockfestivalen 2017 - Lulestassteater.

FRIA AKTÖRER & GRUPPER!

Teaterverksamheten kom igång ganska definitivt under hösten 2018 då ett samarbete startades tillsammans med Västerbottensteatern. Det syftade till att helt enkelt möjliggöra för amatörteater att ta plats i KF Mullbergets multilokal. I samband med det hölls också två workshops vilka inspirerade nya ansikten att möta föreningen. Mullberget ger support till teatergrupper i och med att lokal är tillgänglig som alltid. Föreningen har också gjort vissa riktade insatser till att supportra teatergrupper med föreställning och verktyg för det. Tekniker, ljus- och ljud, lokal och marknadsföring - precis som vi kan göra med alla aktiva medlemmar oavsett konstform.

Under hösten 2019 så kommer dessutom ett teaterkollo att ta plats på KF Mullberget. Ett kollo som är ett initiativ och samarbete tillsammans med Ung Hästen och ABF Skellefteå. För de som går i årskurs 7-9 är anmälan öppen för “Turboteater”.
KF Mullberget vill vara med och aktivt stötta kulturutövande ungdomar i Skellefteå kommun. Med det innefattas allting på ett kulturspektra. Helst av allt på gräsrotsnivå, så klart.

Om ni är en grupp som gärna vill hitta ett forum för just amatörteater och utövande, kontakta oss så hjälper vi vidare! Teaternätverket i Skellefteå är inte superstort, men oavsett vad du funderar på så hjälper vi dig om inte annat vidare till rätt plats.
Mejla funderingar eller anmälan om medlemskap till: info@mullberget.se